نمی دونم چرا این روزها بعضی از غذاهایی که می پزم یا درست می کنم خوب نمی شن.

مثلا همین ژله درست کردن.با کلی ذوق و شوق پاکت ژله ی طالبی رو انتخاب کردم.پودرش رو با یک لیوان آب جوش حل کردم.بعدش هم بهش آب سرد اضافه کردم.بعد از حدود پنج ساعت یه ژله ی آبکی درست شد.یه طورایی هم ژله بود و هم آب ژله.یعنی یه حالتی بین جامد و مایع داشت.نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه.چرااااااااااااااا ژله ام این طوری شد؟ :/

یا برنج.چراااااااااااا برنجم رو می سوزونم؟چرااااااااااا؟من که توی پختن برنج حالا نگیم استاد ولی خوب بودم.چرا ای برنج؟چرا بعضی اوقات شفته می شوی؟با من حرف بزن ای برنج.(آرایه ی جان بخشی به اشیاء :) .)

بهتره از غذاهای اختراعی خودم که قبلا عالی می شدن ولی الان بهتره از مزه شون حرف نزنم دیگه نگم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رسانه خبری سایت خانومانه مرجع کنکور ایران سپتیک تانک خرید اینترنتی !فیلچه راهکارهایی برای شاد سازی مدارس دانلود فیلم جدید - فیلم ایرانی اخبار ایران اتوماسیون اداری رایگان آگهی 178 | 88433820